2Slim

Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale


2Slim

149 Lei Comanda produsul

Categorie: Suplimente slabire

Un produs de slabire cu renume deja in piata. 2Slim este un supliment lichid pentru slabit util in lupta cu kilogramele in plus. Obtinut din extract de plante si acid linoleic conjugat, 2Slim contribuie la eliminarea toxinelor, avand totodata si efecte diuretice. Contine: - extract de cafea verde - tonalin CLA - extract de mursalitsa Administrare: 1. ATACUL - 5 zile - cate 10 ml de 3 ori pe zi inainte de mesele principale. 2. SLABIREA - 15 zile - cate 10 ml de 2 ori pe zi inainte de a manca. Prelungeste aceasta etapa pana ajungi la greutatea dorita! 3. STABILIZAREA - 30 zile - cate 10 ml o singura data pe zi, de dimineata. Produsul 2Slim face parte din oferta online a magazinului extractdeplante.ro.

Articole pentru 2Slim

Dieta pe grupe sanguine - Geno Slim
Transforma-ti corpul definitiv cu dieta pe grupe sanguine - Geno Slim, program recomandat de dr. Pter d'AdamoUn program de salabire ce are la baza metoda renumitului doctor Peter d'Adamo, numit Geno Slim, va poate ajuta sa ardeti caloriile si sa slab ... tot articolul »
Slim Pomegranate - cea mai noua varianta de Super Slim
Ultima varianta a cunoscutelor si de acum celebrelor pastile de slabit Super Slim este Slim Pomegranate.Aceste pastile de slabit Slim Pomegranate au originea in farmacia veche chinezeasca. Pastilele Slim Pomegranate sunt alcatuite dupa o veche formul ... tot articolul »
Despre caspulele de slabit GoldNutrition Slim Intense
GoldNutrition Slim Intense sunt calsule ce si-au dovedit eficienta in procesul de slabire.GoldNutrition Slim Intense sunt printre cele mai noi aparitii in piata produselor de slabire din Romania, fiind un produs vandut si promovat intens de Plafar. < ... tot articolul »
Vrei sa dai jos 20 de kilograme?
2SLIM poate fi solutia ideala pentru o slabire de durataVrei si tu sa slabesti 20 de kilograme? Ai acum aceasta posibilitate, fara batai de cap. Iata o metoda eficienta de slabire, cu rezultate uimitoare in 96% din cazuri.

Efectul de detoxifi ... tot articolul »
Slabeste efcicient cu SLIM FIT
Un produs dovedit util in lupta cu kilogramele in plus - SLIM FIT are la baza Razberi K, ketona de zmeura
Slim Fit este un remediu natural, eficient ca produs de slabire.

Acest produs a fost creat special pentru slabire, el avand la baza c ... tot articolul »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies