Despre Fitomagra Libramed de la Aboca

25 Jul 2019
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Fitomagra Libramed este un supliment alimentar care reduce cantitatea si viteza de absorbtie a carbohidratilor


Fitomagra Libramed de la Aboca este un supliment alimentar functional pentru slabire.

Se pare ca aceste capsule actioneaza la nivelul intestinelor, producand un gel vascos, cu rolul de a favoriza controlul glicemic, astfel reducand cantitatea si viteza de absorbite a carbohidratilor.

Totodata este redusa si senzatia de foame.

Prin intermediul aceluiasi gel format la nvelul intestinelor, se limiteaza si absorbtia grasimilor, favorizand tranzitul intestinal si regland consistenta materiilor fecale.

In combinatie cu o dieta echilibrata si o activitate fizics mai intensa, cu un consum bun de lichide, Fitomagra Libramed poate conduce cu succes la controlul greutatii la adulti.

Capsula se poate dizolva in apa calda ori in ceai neindulcit, amestacand pana la dizvolarea completa.

Pentru o slabire de durata, specialistii recomanda sa urmati o dieta variata. Insotiti aceeste produse de slabire cu o dieta hipocalorica, cu o activitate fizica mai intensa si regula.


Noi va recomandam ca de fiecare data sa solicitati sfatul unui medic ori de cate ori aveti de gand sa urmati o dieta. Este imperios necesar sa aveti un set complet de analize efectuate, atunci cand incepeti un regim alimentar strict ori cand doriti sa urmati o cura cu un anumit supliment alimentar.

Fitomagra Libramed de la Aboca face parte din categoria capsulelor destinate slabirii, fiind un complex de macromolecule polizaharidice cu aroma de portocale, mar si lamaie.

Produsul este fabricat in Italia.

Pretul lui Fitomagra Libramed este rezonabil. La momentul publicarii articolului, exista o promotie la acest produs in magazinul online Vegis.

VEZI PROMOTIA DE LA VEGIS LA FITOMAGRA LIBRAMED

Din aceeasi categorie:

Capsule cu extract de varza alba - Vezi recomandarile
Sunt cure celebre de slabire care au la baza varza ca aliment preponderent ori supa de varza cu efecte drastice pe termen scurt. ...
Spune stop dulciurilor!
Uleiul esential de grapefruit este util in stoparea poftei de dulciuri, fiind de aceea recomandat in curele de slabire. Acest u ...
Suplete si armonie cu Silueth 90-60-90
Sublima Silueth 90-60-90 este un produs de slabit de la Dacia Plant care te ajuta in obtinerea supletei si armoniei corporale. ...
Zi si noapte tine-ti greutatea sub control!
Diet Control pentru zi si noapte are un singur scop: contrlul greutatii pentru intreaga zi! Diet Control zi si noapte este real ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies