Detoxifere de primavara cu pastura si miere

02 Feb 2016
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Vrei sa urmezi o cura de detoxifere? Alege una naturala cu pastura si miere!


Pentru ca este perioada in care ne gandim deja la detoxiferea de primavara de care organismul nostru are atat de mare nevoie, va propun astazi o cura cu pastura si miere, o cura de detoxifiere naturala, sanatoasa si binevenita.

Cei de la Apiland ne ofera o pachet alcatuit din pastura 500 g si pastura in miere 200 g, un pachet foarte util pentru o cura de detoxifere.

Pastura, este polenul fermentat, in conditiile naturale oferite de stupul de albine, si este o substanta recomandata in diverse afectiuni hetpatice, ale tubului digestiv, un foarte bun adjuvant in detoxifierea organismului, in reducerea colesterolului din sange, etc.

Asadar, pastura este polen fermentat, polen pe care albinele il culeg si-l aduc in stup unde in combinatie cu mierea si alte enzime si sub influenta microorganismelor, a temperaturii si a umiditatii trece printr-o serie de transformari si in cca 3 luni de fermentatie se transforma in Pastura.

apiland.ro

Pastura este, conform specialistilor, mult mai valoroasa decat polenul, datorita continutului sau bogat in vitaminele A, B, C, E si K, in acid lactic, enzime si minerale precum sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu.

Pastura, printre altele, se recomanda si persoanele cu sensibilitate ridicata la polen.

Administrarea este de o lingurita pe zi, ata la copii cat si la adulti.

Acest pachet de pastura si miere oferit de Apiland este unul certificat     ecoinspect, un organism de verificare si certificare a produselor ecologice, recunoscut de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Pachetul de pastura si pastura in miere il gasiti de cumparat la Apiland, la pretul de 159 lei.

VEZI AICI DETALIILE DE ACHIZITIE PACHET PASTURA 500 G SI PASTURA IN MIERE 200 G


Pastura, numita si hrana albinelor, este o substanta foarte benefica pentru om.

Va invitam sa cititi mai multe informatii despre aceasta substanta: aici si aici.

Din aceeasi categorie:

Pulbere ecologica Slim Fit Detox
Afla despre proprietatile pulberei ecolofice (raw, vegan, neirradiat, fara lactoza) Slim Fit Detox Pulberea ecologica Slim Fi ...
Capsula de slabit - AbSlim
Ab Slim este un remediu impotriva kilogramelor in plus, capsule cu efect de ardere a grasimilor in ritm accelerat. Un produs natura ...
BioGreens - util in detoxifiere si slabire
Un produs din categoria SuperFood Organic - BioGreens are in componenta germeni, alge si lastari Un pachet de BioGreens vine cu ...
Slabire naturala, sanatoasa, cu Ananas Forte
Cu capsulele de slabit pe baza de ananas puteti slabi rapid. Cu Ananas Forte poti slabi un kilogram pe zi. Cu doua pastile pe zi de ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies