Konjak - planta atestata ca remediu pentru slabire

05 Mar 2019
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Konjak - un produs realizat dintr-o planta asiatica, singura planta din lume atestata ca remediu in procesul de slabire.


Konjak ori Konjac Glucomann este un produs destinat slabirii, produs 100% natural, realizat dintr-un extract ce are la baza o planta asiatica (cu acelasi nume), planta atestata pentru slabire.

EFSA - Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara au atestat Konjakul drept remediu de slabire. Acest lucru a fost demonostrat prin studii efectuate pe pacienti, care urmand acest tratament au avut pierderi semnificative in greutate.

In compozitia Konjak, regasim: onjak (Amorphophalli konjak), rizom, extract cu 90% glucomannan: 500mg; capsulă tare de gelatină; Aloe ferox (Aloe ferox), suc uscat,  granulat:10mg.

Administrare: se iau cate doua capsule inainte de masa de dimineata, patru capsule inainte de masa de pranzi si doua capsule inainte de masa de seara pe stomacul gol. In cazul in care masa de seara este masa principala (in primul rand considerand-o dupa cantitatea de mancare ingurgitata), se iau cele patru astile la masa de seara si doua la masa de pranz.
Actiunile lui Konjak: Glucomannul contribuie la normalizarea colesterolului in sange si la scaderea in greutate. Este perfect in dietele hiocalorice, pastilele luandu-se cu unu-doua pahare de apa inaintea meselor.
Beneficii:
- obezitate
- diabet
- reglare colesterol

Administrarea lui Konjak Glucomman se face impreuna cu minim 250 ml de apa pentru fiecare doua capsule.

VEZI SI VARIANTA DE 60 DE CAPSULE KONJAK

Parerile despre Konjak sunt in general pozitive. Am citit pe forumuri si blogguri parerile celor ce au urmat cure cu Konjak si oamenii au in general pareri bune, majoritatea remarcand ca au slabit, unii chiar semnificative in urma curelor urmate cu acest produs.

Din aceeasi categorie:

Capsule cu extract de varza alba - Vezi recomandarile
Sunt cure celebre de slabire care au la baza varza ca aliment preponderent ori supa de varza cu efecte drastice pe termen scurt. ...
Spune stop dulciurilor!
Uleiul esential de grapefruit este util in stoparea poftei de dulciuri, fiind de aceea recomandat in curele de slabire. Acest u ...
Despre Fitomagra Libramed de la Aboca
Fitomagra Libramed este un supliment alimentar care reduce cantitatea si viteza de absorbtie a carbohidratilor Fitomagra Libram ...
Suplete si armonie cu Silueth 90-60-90
Sublima Silueth 90-60-90 este un produs de slabit de la Dacia Plant care te ajuta in obtinerea supletei si armoniei corporale. ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies