Slabeste efcicient cu SLIM FIT

02 Nov 2017
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Un produs dovedit util in lupta cu kilogramele in plus - SLIM FIT are la baza Razberi K, ketona de zmeura


Slim Fit este un remediu natural, eficient ca produs de slabire.

Acest produs a fost creat special pentru slabire, el avand la baza continutul de Razberi K, cetona de zmeura dar si un extract din frunze de ceai verde cu continut de EGCG o substanta activa cu efect einergic in arderea grasimilor.

Se cunoaste deja ca Razberi K este un  arzator de grasimi, accelerand arderile si topind grasimile, eliminandu-le din corp.

Efectul de slabire generat de Slim Fit poate fi dublat daca urmati un regim alimentar sanatos, cumulat cu exercitii fizice de macar 10-15 minute pe zi.

Cetona de Zmeura are un continut scazut in calorii, insa este extrem de bogata in fibre naturale. Adica, ofera satiozitate si prelungeste procesul de digestie, amanand senzatia de foame.Zmeura contine antioxidanti puternici (vitamina C, quercetina si acid galic). Este bogata in fibre si mangan, fapt ce influenteaza decisiv procesul arderilor, oferind senzatia de satietate. Manganul este un echilibrator al ratei metabolice.

Extractul de ceai verde ofera energie corpului il invioreaza si stimuleaza activitatea cerebrala, dar topeste si grasimile totodata. Ceaiul verde este bogat si el in manan, activitand astfel metabolismul si eliminand celulele adipoase.

Consumul de ceai verde conduce cu siguranta la arderea sporita a caloriilor si la accelerarea metabolismului, diminuand in acelasi timp si apetitul.

Administrare SLIM FIT: 2 capsule de 2 ori pe zi.

Pretul lui SLIM FIT este 65,99 lei si el poate fi achizitionat din magazinul online plantum.ro.
 
Vedeti intreaga gama de produse de slabire si detoxifiere Plantum.
149 Lei 2Slim
2Slim

Din aceeasi categorie:

Pareri despre Advanced Slimming
Ce se stie despre produsul de slabire Advanced Slimming? Advanced Slimming este un produs de slabire cu directii clase in ceea ce ...
Pareri despre CLA Tonalin
CLA Tonalin poate fi solutia pe termen lung pentru o silueta de vis CLA Tonalin este un produs din catregoria capsulelor pentru ...
Slabire pentru persoanele de peste 35 de ani
Cu Activ 35 pot slabi si persoanele carora le este din ce in ce mai dificil sa o faca Odata cu trecerea anilor, slabirea este d ...
SteviaFit - slabeste natural, fara efort
Indulcitorul pe baza de stevie SteviaFit face minuni in lupta cu kilogramele in plus. SteviaFit este un indlucitor care te poa ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies