Slabeste sanatos cu silimarina

18 Oct 2018
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Silimarina este un prieten al ficatului si un foarte bun adjuvant in curele de slabire


Silimarina este in fapt un extract din fructele ori semintele de Armurariu, la noi fiind cunoscuta ca Ciulinul Laptelui.

Silimarina are efect de refacere a celulei hepatice, stimuland aparitia si dezvoltarea unor noi celule heptaice si favorizand sinteza proteinelor.

Silimarina, de asemenea, are actiuni si in reducerea dezvoltarii calculilor biliari, favorizand digestia, fluidifcand si elimand bila.

Pentru ca este un produs natural, silimarina este foarte bine tolerata de organism, neavand efecte adverse.

De-a lungul timpului au aparut foarte bune suplimente pe baza de silimarina, unele dintre ele fiind frecvent utilizate in procesele de slabire.

Silimarina este recomandata in: hepatite, ficat obosit, ficat intoxicat, insuficienta hepatica, ciroze, steatoze, mentinerea sanatatii ficatului, detoxifiere ficat, alcoolism, etc.

Unul dintre produsele cunoscute din piata, dedicat slabirii, este Silimarina Forte + Polen 30cpr HELCOR.


Acesta este un protector si regenerator hepatic  natural. Dar el stimuleaza si metabolismul hepatic si asigura necesarul zilnic calitativ de vitamine si minerale.

Silimarina forte are stimuleaza: metabolsimul hepatic, biosinteza proteinelor, regenerarea celulara, conduce la scaderea transminazelor, dehidrogenazelor lactice si bilirubinei.


Un alt produs pe baza de silimarina este Silimarina 300 mg de la Alevia. Acest produs este eficient pentru protejarea ficatului. Contribuie la functionarea normala a ficatului, favrizant detoxiferea.De asemenea, Silimarina 14000 60Cpr de la Dacia Plant este un comprimant recomandat pentru regenerarea si detoxifierea ficatului. Silimarina este o componenta biologica actica folosita pentru regnenerarea si detoxifierea ficatului.


Din aceeasi categorie:

Konjak - planta atestata ca remediu pentru slabire
Konjak - un produs realizat dintr-o planta asiatica, singura planta din lume atestata ca remediu in procesul de slabire. Konja ...
Slabire si modelare cu 5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM
5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM - capsule utile intr-o slabire sanatatoasa, progresiva, eficienta si de durata. 5-Htp Slabire 6 ...
Purifica-ti sangele cu Blood Detox
Blood Detox Indian Herbal - un produs ce determina purificarea sangelui Suntem intr-o perioada in care organismul nostru simte ...
Slabeste simplu si sanatos cu Stockholm Diet
Slabeste cu dieta Stockholm la inceput de an, o metoda sanatoasa si functionala cunoscuta in lumea intreaga Vrei sa pierzi in g ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies