Slabeste sanatos cu silimarina

18 Oct 2018
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Silimarina este un prieten al ficatului si un foarte bun adjuvant in curele de slabire


Silimarina este in fapt un extract din fructele ori semintele de Armurariu, la noi fiind cunoscuta ca Ciulinul Laptelui.

Silimarina are efect de refacere a celulei hepatice, stimuland aparitia si dezvoltarea unor noi celule heptaice si favorizand sinteza proteinelor.

Silimarina, de asemenea, are actiuni si in reducerea dezvoltarii calculilor biliari, favorizand digestia, fluidifcand si elimand bila.

Pentru ca este un produs natural, silimarina este foarte bine tolerata de organism, neavand efecte adverse.

De-a lungul timpului au aparut foarte bune suplimente pe baza de silimarina, unele dintre ele fiind frecvent utilizate in procesele de slabire.

Silimarina este recomandata in: hepatite, ficat obosit, ficat intoxicat, insuficienta hepatica, ciroze, steatoze, mentinerea sanatatii ficatului, detoxifiere ficat, alcoolism, etc.

Unul dintre produsele cunoscute din piata, dedicat slabirii, este Silimarina Forte + Polen 30cpr HELCOR.


Acesta este un protector si regenerator hepatic  natural. Dar el stimuleaza si metabolismul hepatic si asigura necesarul zilnic calitativ de vitamine si minerale.

Silimarina forte are stimuleaza: metabolsimul hepatic, biosinteza proteinelor, regenerarea celulara, conduce la scaderea transminazelor, dehidrogenazelor lactice si bilirubinei.


Un alt produs pe baza de silimarina este Silimarina 300 mg de la Alevia. Acest produs este eficient pentru protejarea ficatului. Contribuie la functionarea normala a ficatului, favrizant detoxiferea.De asemenea, Silimarina 14000 60Cpr de la Dacia Plant este un comprimant recomandat pentru regenerarea si detoxifierea ficatului. Silimarina este o componenta biologica actica folosita pentru regnenerarea si detoxifierea ficatului.


Din aceeasi categorie:

Capsule cu extract de varza alba - Vezi recomandarile
Sunt cure celebre de slabire care au la baza varza ca aliment preponderent ori supa de varza cu efecte drastice pe termen scurt. ...
Spune stop dulciurilor!
Uleiul esential de grapefruit este util in stoparea poftei de dulciuri, fiind de aceea recomandat in curele de slabire. Acest u ...
Despre Fitomagra Libramed de la Aboca
Fitomagra Libramed este un supliment alimentar care reduce cantitatea si viteza de absorbtie a carbohidratilor Fitomagra Libram ...
Suplete si armonie cu Silueth 90-60-90
Sublima Silueth 90-60-90 este un produs de slabit de la Dacia Plant care te ajuta in obtinerea supletei si armoniei corporale. ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies