Slabire pentru persoanele de peste 35 de ani

28 Mar 2017
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

Cu Activ 35 pot slabi si persoanele carora le este din ce in ce mai dificil sa o faca


Odata cu trecerea anilor, slabirea este din ce in ce mai dificila. De aceea, Activ 35 este menit sa ajute persoanele cu varste de 35, 45, 55 si chiar mult dupa aceasta varsta.

Cu inaintarea in varsta, slabirea se face mai greoi. Nu mai slabesti la 40 de ani cum o faceai la 20. In primul rand pentru ca noi devenim mai inactivi, obosim mai repede, corpul nostru nu mai este dispus sa accepte efortul cu atata usurinta cum o facea la 20 de ani.

Activ 35 va va permite sa eliminati surplusul de greutate si sa va echilibrati hormonal. De asemenea, acest produs de slabire contine o componenta numita leptina, un hormon care va neutraliza un alt hormon, grelina, responsabila de formarea grasimilor din zonele nedorite ale corplui, adica pe burta, pe solduri si pe fese.

Un alt avantaj al acestui produs este acela ca transforma zaharurile in energie, nu in grasime. Astfel ca, pe parcursul unei cure de slabire, corpul nostru se va inzdraveni, nu se va molesi. Noi vom capata energie pe masura ce slabim, spre desebire de curele alimentare restrictive, de exemplu, care te seaca de energie si-ti creaza din aceasta cauza si o stare de disconfort fizic foarte neplacuta.

Ingredientele active prezente in Activ 35 sunt:

- triptofanul - precursorul serotoninei, element ce regleaza apetitul, dand o senzatie accentuata de satietate, si creand o buna dispozitie atat de necesara in perioadele de slabire.
- magneziul si vitamina B6, amplifica slabirewa prin transformarea triptofanului in serotonina.
- Gaba si arginina sunt activtatori de crestere.
- asocierea Yerba Mate cu Guarana si Damiana, elemente ce reactiveaza organismului si ajuta la arerea grasimilor, totodata reducand drastic pofta de mancare.
- sofranul, stimuleaza producerea serotoninei, scade pfta de dulce si favorizeaza scaderea aprtului caloric.
- nuca de Koala este bogata in cafeina si in xantina - taie foamea si accelereaza arderile din organism.
- cromul - influenteaza capacitatea organismului de control asupra glicemiei. Perosnale cu carente de crom acuza foame.

Pretul pentru o cura de 15 zile cu Activ 35 este de 89,90 de lei, iar obiectivul de slabire pentru aceasta perioada este de pana la 5 Kg.

Pentru o cura de 30 de zile, pretul lui Activ 35 este de 139,90 de lei, iar slabirea variaza intre 5 si 10 Kg.

Daca optati pentru o cura de 90 de zile, pretul pachtului (180 de capsule de Activ 35) este de 259,90 de lei si veti primi cadou si doua cree PhysioCelluStop.

Din aceeasi categorie:

Capsule cu extract de varza alba - Vezi recomandarile
Sunt cure celebre de slabire care au la baza varza ca aliment preponderent ori supa de varza cu efecte drastice pe termen scurt. ...
Spune stop dulciurilor!
Uleiul esential de grapefruit este util in stoparea poftei de dulciuri, fiind de aceea recomandat in curele de slabire. Acest u ...
Despre Fitomagra Libramed de la Aboca
Fitomagra Libramed este un supliment alimentar care reduce cantitatea si viteza de absorbtie a carbohidratilor Fitomagra Libram ...
Suplete si armonie cu Silueth 90-60-90
Sublima Silueth 90-60-90 este un produs de slabit de la Dacia Plant care te ajuta in obtinerea supletei si armoniei corporale. ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies