Slabire si modelare cu 5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM

26 Feb 2019
Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale

5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM - capsule utile intr-o slabire sanatatoasa, progresiva, eficienta si de durata.


5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM - este un produs destul de in voga in ultima vreme la noi, de aceea ne-am gandit sa vi-l aducem in atentie.

Acest produs este unul destinat unei slabiri progresive, fara graba, o slabire eficienta insa in timp, care rezista, fara efectul imediat de yo-yo, atat de neplacut dupa o cura de slabire.

5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM contine extract de Griffonia Simplicifolia, extract de frunze de ceai verde, acetil-L-Carnitina si extract de ananas.

DETALII DESPRE 5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM


Datorita compozitiei sale 5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM ofera o slabire progresiva la care ar trebui sa adere toti cei ce vor sa slabeasca sanatos. Niciodata o slabire rapida nu a adus nimic bun pentru organism. O slabire progresiva, fara graba aduce insa rezultate bune si mentinere.

Dintre componentele ce intra in alcatuirea lui 5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM, exista actiuni specifice la fel de importante:

- 5-hidroxitriptofan-ul pe scurt 5-HTP, este un inaintas al serotoninei supranumit si neurotransmitatorul encefalic al fericirii. Acesta joaca un rol esential in procesul de senzatie de foame. Reduce aceasta senzatie si ofera starea de satietate.
- Acetil-L-Carnitina este un componet esential pentru aportul energetic al organismului, facilitand scaderea in greutate prin intensificarea arderilor si producerea de energie.
5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM administrare: doua capsule pe zi, dimineata si seara inainte de masa. Doza maxima recomandata este de trei capsule pe zi, cate una inainte de fiecare masa principala.
Se fac cate trei cure a cate 45 de zile, co o pauza de o saptamana intre ele.

5-Htp Slabire 60 Cps HYPERICUM este ajutator in curele de slabire, in obezitate in reducerea poftei de mancare.

VEZI MAI MULTE PRODUSE DE SLABIRE - DETALII - PRET

Din aceeasi categorie:

Konjak - planta atestata ca remediu pentru slabire
Konjak - un produs realizat dintr-o planta asiatica, singura planta din lume atestata ca remediu in procesul de slabire. Konja ...
Purifica-ti sangele cu Blood Detox
Blood Detox Indian Herbal - un produs ce determina purificarea sangelui Suntem intr-o perioada in care organismul nostru simte ...
Slabeste simplu si sanatos cu Stockholm Diet
Slabeste cu dieta Stockholm la inceput de an, o metoda sanatoasa si functionala cunoscuta in lumea intreaga Vrei sa pierzi in g ...
Slabeste sanatos cu silimarina
Silimarina este un prieten al ficatului si un foarte bun adjuvant in curele de slabire Silimarina este in fapt un extract din f ...
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies