Capsula de slabit Super Slim, 30 capsule

Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale


Capsula de slabit Super Slim, 30 capsule

40.67 Lei Comanda produsul

Categorie: Suplimente slabire

Capsula de slabit - Super Slim este eficienta in lupta cu kilogramele in plus. Este un produs extrem de utilizat la scara larga si arhicunoscut. Capsula de slabit Super Slim are in compozitie: nuca koncing, extract de garcinia cambogia, mar, kiwi, fibre de tip glucomanani, etc. Administrare Caspula de slabit: o singurra capsula pe zi, dimineata, inainte de micul dejun. - Silueta > Controlul greutatii

Articole pentru Capsula de slabit Super Slim, 30 capsule

Vrei sa dai jos 20 de kilograme?
2SLIM poate fi solutia ideala pentru o slabire de durataVrei si tu sa slabesti 20 de kilograme? Ai acum aceasta posibilitate, fara batai de cap. Iata o metoda eficienta de slabire, cu rezultate uimitoare in 96% din cazuri.

Efectul de detoxifi ... tot articolul »
Produsul revolutionar in slabire - Super Slim
Ce stim despre Super Slim? Pret, efecte, pareri, comentariiConform specialiastilor si in baza parerilor exprimate de cei ce l-au folosit, Super Slim Este un produs revolutionar ce are la baza o reteta traditionala chinezeasca. Fiind alcatuit din plan ... tot articolul »
Slim Pomegranate - cea mai noua varianta de Super Slim
Ultima varianta a cunoscutelor si de acum celebrelor pastile de slabit Super Slim este Slim Pomegranate.Aceste pastile de slabit Slim Pomegranate au originea in farmacia veche chinezeasca. Pastilele Slim Pomegranate sunt alcatuite dupa o veche formul ... tot articolul »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies