Capsula de slabit Super Slim, 30 capsule

Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale


Capsula de slabit Super Slim, 30 capsule

40.67 Lei Comanda produsul

Categorie: Suplimente slabire

Capsula de slabit - Super Slim este eficienta in lupta cu kilogramele in plus. Este un produs extrem de utilizat la scara larga si arhicunoscut. Capsula de slabit Super Slim are in compozitie: nuca koncing, extract de garcinia cambogia, mar, kiwi, fibre de tip glucomanani, etc. Administrare Caspula de slabit: o singurra capsula pe zi, dimineata, inainte de micul dejun. - Silueta > Controlul greutatii

Articole pentru Capsula de slabit Super Slim, 30 capsule

Vrei sa dai jos 20 de kilograme?
2SLIM poate fi solutia ideala pentru o slabire de durataVrei si tu sa slabesti 20 de kilograme? Ai acum aceasta posibilitate, fara batai de cap. Iata o metoda eficienta de slabire, cu rezultate uimitoare in 96% din cazuri.

Efectul de detoxifi ... tot articolul »
Produsul revolutionar in slabire - Super Slim
Super Slim este un produs cu efecte pozitive in slabire. Afla parerile specialistilor despre acest produs. Pret, efecte, pareri, comentariiConform specialiastilor si in baza parerilor exprimate de cei ce l-au folosit, Super Slim Este un produs revolu ... tot articolul »
Slim Pomegranate - cea mai noua varianta de Super Slim
O cura de slabire eficienta este cea cu Super Slim - Slim Promegranate, pastile de slabit cunoscute de multa lume.Aceste pastile de slabit Slim Pomegranate au originea in farmacia veche chinezeasca. Pastilele Slim Pomegranate sunt alcatuite dupa o ve ... tot articolul »
Pulbere ecologica Slim Fit Detox
Afla despre proprietatile pulberei ecolofice (raw, vegan, neirradiat, fara lactoza) Slim Fit Detox
Pulberea ecologica Slim Fit Detox este ultima noutate in materie de detoxifiere naturala, formula uimitoare cu proprietati deosebite.

Slim F ... tot articolul »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies