DETOX SUPLU 120 cps HERBAGETICA

Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale


DETOX SUPLU 120 cps HERBAGETICA

47 Lei Comanda produsul

Categorie: Suplimente slabire

Detox Suplu este un produs cunoscut si destul de apreciat. Parerile despre Detox Suplu sunt in general pozitive. Gasiti parerile celor ce au folosit Detox Suplu pe forumuri si blogguri. Detox Suplu este un produs ce are la baza o alga bruna - Kelp. Este un produs ideal pentru slabire. Plus de asta, aceasta alga, Kalp conduce in tomp la cresterea activitatii glandei tiroide, adica la intesntificarea metabolismului. Stimuleaza activitatea glandei tiroide, mentine greutatea corporala in limite normale, mentine colesterolul in limite normale. Administrare: doua-trei capsule inainte de mesele principale. - Slabire si Detoxifiere

Articole pentru DETOX SUPLU 120 cps HERBAGETICA

Slabeste la oferta cu 1 leu pe zi
Herbagetica ne provoaca cu o oferta de nerefuzat: slabire cu un leu pe zi.De Harbagetica probabil ati mai auzit, insa, de o slabire ieftina mai greu. Chiar daca la prima vedere suna doar a reclama, pana la urma, lucrurile stau chiar asa: cu un leu pe ... tot articolul »
Chitosanul reduce colesterolul si greutatea corporala
Daca vreti sa slabiti frumos dar si sanatos, puteti alege Chitosan.
Chitosanul este o substanta considerata miraculoasa pentru slabire, dar si pentru reglarea colesterolului.

Printre actiune sale, se remarca:
- scaderea nivelului lipide ... tot articolul »
Slabeste eficient cu Biopiperine
Biopiperine este un supliment eficient pentru accelerarea digestiei si stoparea absorbitiei grasimilorBiopiperine (Bioperina) - capsule de slabit eficiente, cu utilitate tintita pentru accelerarea digestiei, pentru un lor in asimilarea substantelor n ... tot articolul »
Purifica-ti sangele cu Blood Detox
Blood Detox Indian Herbal - un produs ce determina purificarea sangelui
Suntem intr-o perioada in care organismul nostru simte nevoia de revigoare, de refacere, si ce-ar putea sa fie mai utila pentru sanatate decat o detoxifiere profunda, asa cum ... tot articolul »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies