Pachet - 2x AbSlim - Capsula de Slabit! 60 cps + CEAI ANTIADIPOS 30DZ TIANRAN GRATIS

Produse slabire eficiente, realizate din igrediente naturale


Pachet - 2x AbSlim - Capsula de Slabit! 60 cps + CEAI ANTIADIPOS 30DZ TIANRAN GRATIS

129 Lei Comanda produsul

Categorie: Suplimente slabire

Pachet recomandat pentru slabire, format din ABSlim si ceai verde antiadipos. Acest pachet este minunat pentru slabire, contribuind la pierderea kilogramelor nedorite. Usureaza tranzitul intestinal (efectul ceaiului antiadipos), reduce apetitul. Contne: capsula de slabit, renumita AbSlim si ceaiul verde antiadipos. Un pachet minune pentru slabire: reduce grasimea, regleaza metabolismul, scade zaharurile din sange,asigura satietatea, regleaza tranzitul intestinal. Administrare: dimineata - o capsula de ABSlim inainte de masa cu 30 de minute; la pranz - o capsula de AbSlim cu 30 de minute inainte de masa c 30 de minute; seara - o capsula de AbSlim cu 30 de minute inainte de masa. Se utilizeaza cate o capsula pe zi, in primele trei zile, dupa care progresiv se creste la 2-3 capsule pe zi. - Slabire si Detoxifiere

Articole pentru Pachet - 2x AbSlim - Capsula de Slabit! 60 cps + CEAI ANTIADIPOS 30DZ TIANRAN GRATIS

Capsula de slabit - AbSlim
Ab Slim este un remediu impotriva kilogramelor in plus, capsule cu efect de ardere a grasimilor in ritm accelerat.Un produs natural pentru slabit, 100% natural, Capsula de Slabit AbSlim te ajuta sa dai jos kilogramele nedorite, reducand apetitul alim ... tot articolul »
Slabeste sigur cu ceaiul antiadipos
Una dintre cele mai sigure metode de slabire este cea cu ajutorul ceaiul antiadipos
Ceaiul antiadipos este o metoda sigura de slabire, pe care am vazut functionand. Am testat-o si am vazut functionand si la alte persoane. Deci, merge, cum s-ar zic ... tot articolul »
Pulbere ecologica Slim Fit Detox
Afla despre proprietatile pulberei ecolofice (raw, vegan, neirradiat, fara lactoza) Slim Fit Detox
Pulberea ecologica Slim Fit Detox este ultima noutate in materie de detoxifiere naturala, formula uimitoare cu proprietati deosebite.

Slim F ... tot articolul »
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies